Αρχική Σελίδα

Melton optoelectronics co., LTD

Εταιρικό Προφίλ


   Η Co. οπτικοηλεκτρονικής Melton Shenzhen, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής που συμμετέχει στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία του συστήματος επίδειξης των οδηγήσεων.

    Με τη συνεχή και σταθερή ανάπτυξη στα προηγούμενα 8 έτη, Co. οπτικοηλεκτρονικής Shenzhen Melton, το ΕΠΕ έχει παρουσιάσει ισχυρό ανταγωνισμό στην αγορά και στην ποιότητα των προϊόντων και την υπηρεσία. Τα προϊόντα μας είναι CE εγκεκριμένο, ROHS υποχωρητικά, γ-ΚΡΌΤΩΝΑΣ και η FCC πιστοποιημένοι, και έχουν εξαχθεί στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αργεντινή, τη Βραζιλία, τον Ισημερινό, τη Βενεζουέλα, την Ονδούρα, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Μολδαβία, την Πολωνία, τις Κάτω Χώρες, τη Ρωσία, τη Σουηδία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Τουρκία, το Ισραήλ, τη Σαουδική Αραβία, τη Νότια Αφρική, την Ουγκάντα, την Αίγυπτο, την Ανγκόλα, την Ινδία, το Βιετνάμ, την Ταϊλάνδη, το Ουζμπεκιστάν, το Καζακστάν, τη Μογγολία, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία και άλλες 50 χώρες και περιοχές, και κέρδισαν μια μεγάλη φήμη από τους πελάτες.

   Η στρατηγική χαμηλής τιμής είναι ένα απελπισμένο άχυρο διάσωσης, επίσης τελευταίο. Η ΟΠΤΙΚΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ MELTON αφιερώνει στα ανθεκτικά προϊόντα, και εκτιμεί την ποιότητα ως σανίδα σωτηρίας μας. Δεν πωλούμε τα προϊόντα μέσω της χαμηλότερης τιμής, αλλά πωλούμε την τιμή μέσω των προϊόντων καλύτερης ποιότητας. Από τη δοκιμή πρώτης ύλης στην κατασκευή, τη συνέλευση και τη γηράσκουσα δοκιμή, πραγματοποιούμε κάθε βήμα ένα προς ένα σύμφωνα με ISO9001: διεθνές ποιοτικό σύστημα ελέγχου του 2000 αυστηρά, εξασφαλίζουμε την ποιότητα 2 έτη και προσφέρουμε τη συντήρηση διάρκειας ζωής χρεώνοντας μόνο για τις πρώτες ύλες.

    Πρέπει να είστε πρόθυμοι να συνεργαστείτε με έναν που μπορεί να επικοινωνήσει με σας αμέσως και αποτελεσματικά. Ναι. Θεραπεύουμε κάθε πελάτη ως VIP με 4 έως 1 τρόπο υπηρεσιών (πωλήσεις + διευθυντής + μηχανικός + προϊστάμενος), που είναι ομάδα με την πλούσια εμπειρία στην εφαρμοσμένη μηχανική, σχεδιασμός και έρευνα.

    Μεγαλώνουμε μαζί με τους πελάτες, και θα εκτιμηθούμε ιδιαίτερα καθόλου ανατροφοδοτούμε από τους πελάτες, το οποίο θα είναι μια μεγάλη βοήθεια για μας για να βελτιώσει τα προϊόντα μας. Ενωθείτε να δημιουργήσετε μια μόνιμη σχέση, και σας βοηθήστε σε αυτήν την επιχείρηση καλά.

 

Κίνα Melton optoelectronics co., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

    Η έδρα της επιχείρησης Melton βρίσκεται στην περιοχή Ban'an σε Shenzhen, τα οποία έχουν συμμετάσχει μέσα 

η εγκατάσταση της επίδειξης 2008 Ολυμπιακών Αγωνών κύριων οδηγήσεων σταδίων και η παραγωγή Guangzhou 

Η επίδειξη των οδηγήσεων Ασιατικών Αγωνών, αυτό είναι άριστη ποιότητα έχει κερδίσει την ομόφωνη επικύρωση της βιομηχανίας.


    Η επιχείρησή μας καλύπτει 2000 τετραγωνικά μέτρα με το ολοκάθαρο, αντιστατικό εργαστήριο, η πιό προηγμένοη 

εξοπλισμός: ο κασσίτερος επιδιόρθωσης, συγκόλλησης, κολλώντας, γηράσκων και εξεταστικός, έχει την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία. 


    Είχαμε ήδη 8 διπλώματα ευρεσιτεχνίας από την ανεξάρτητη καινοτομία που 6 είναι δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της εφεύρεσης. Με 8 έτη 

εμπειρία στην Ε&Α και την παραγωγή, έχουμε το άριστες σχέδιο και την παραγωγή. Εγγυώμαστε συνολικά αυτός 

όλα τα υλικά αγοράζονται για τους μαρκαρισμένους προμηθευτές. Το Melton παρέχει υψηλό - ποιότητα, υπηρεσία και λύση έτσι 

ότι μπορούμε να κάνουμε το αμοιβαίο όφελος και να πάρουμε επίσης την εμπιστοσύνη περισσότερων πελατών. 

 

   Μετά από την ανάπτυξη αρκετών ετών, Melton είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές που ειδικεύονται 

Ε&Α, παραγωγή, και πωλήσεις για την επίδειξη των οδηγήσεων, παρέχουμε ακριβώς υψηλό - ποιότητα σε κάθε πελάτη.

Melton optoelectronics co., LTD
Melton optoelectronics co., LTD
Melton optoelectronics co., LTD
Melton optoelectronics co., LTD
Melton optoelectronics co., LTD
Melton optoelectronics co., LTD
Melton optoelectronics co., LTD
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εξαγωγέας

Μάρκες : Meltonled

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Melton optoelectronics co., LTD Πιστοποιήσεις Κίνα Melton optoelectronics co., LTD Πιστοποιήσεις Κίνα Melton optoelectronics co., LTD Πιστοποιήσεις Κίνα Melton optoelectronics co., LTD Πιστοποιήσεις