Αρχική Σελίδα Νέα

Πίσω σε Nantian έρχεται σύντομα, αυτή η γνώση πρέπει να γίνει κατανοητή στα δευτερόλεπτα.

Πιστοποίηση
Κίνα Melton optoelectronics co., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Melton optoelectronics co., LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
lm πολύ ευχαριστημένος από τη συσκευασία και τη διαταγή. Έγινε και έτοιμος εγκαίρως. Λαμβανόμενη διαταγή όπως αναμενόταν. Θα κάνει επιχειρήσεις πάλι με την πένα και Anheer. Απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μου όσο το δυνατόν γρηγορότερες. P3 η οθόνη φαίνεται απολύτως ζαλίζοντας. Έκαναν ακριβώς ως λ που ρωτήθηκε. Είμαι πολύ ευτυχής και με βοήθησαν να το θέσω καταναλώνοντας TeamViewer. Σας ευχαριστούμε πάλι Anheer

—— PETER Β

Estable Υ EL servicio ES Λα calidad ES agradable. Venderemos más Somos una empresa de alquiler Υ paneles personas de Melton.

—— Carls

P10 في الهواء الطلق كامل اللون أدى العرض هو منتجنا الرئيسي في عام 2016, وأنه يجلب الكثير من الطلبات بالنسبة لي. نحن سعداء جدا وأيضا عملائنا.

—— Alfrode

COM prazo Sempre relacionamento de longo ένα empresa MELTON OPTO, ε de alta qualidade, bom serviço 24 horas, 7 dias, obrigado muito. Ο κ. Liao

—— Ali

Cooperazione una του Felice Di costruire ένα termine con Melton, responsabili professionisti ε sono, fiducia lungo abbiamo στο loro.

—— Refech

Η διπλή πλευρά οδήγησε την επίδραση οθόνης P16 είναι τόσο τέλεια, έρχομαι στο εργοστάσιο Melton και τους βλέπω την οδηγημένη οθόνη, με βοηθούν να με ρυθμίσω και να διδάξω.

—— Tal

Glad για να συνεργαστούν με Melton Opto πάλι, είναι υπομονετικοί για να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση. Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία.

—— Ricardo

Εμείς κατασκευής λεωφορείων εμφανίζει με λειτουργικές μονάδες σας LED και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

—— Sergo

Κάναμε ένα ενοίκιο P10 SMD 3528 οδηγήσαμε την επίδειξη για το πρόγραμμα εθνικών θεάτρων μας, η επίδειξη τρέχει καλά, κανένας οποιοσδήποτε τυφλός λαμπτήρας, το βίντεο δεν είναι τόσο σαφής.

—— Ari

옥외 광고 οδηγημένος 디스플레이 화면은 우리 나라에서 인기가 높습니다. P10, ΕΜΒΎΘΙΣΗ P8 는 앞으로 큰 박수를 보게 될 것입니다. 신뢰 MELTON 은 혜택을 공유 할 것입니다.

—— Lee Hans

Η συνεργασία με μια τέτοια επαγγελματική ομάδα είναι πολύ άνετη. Υψηλός - η ποιότητα και η συμπαθητική υπηρεσία πάντα εξίσου γίνονται. Είμαι ευτυχής στις ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ σχέσεις

—— JUAN MERODA

Yüksek Kaliteli, Yașam Süresi Hizmeti zaman MELTON της OPTO'yu takip eder, zamanında Herhangi bir sorun çözülür.

—— Axcun

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πίσω σε Nantian έρχεται σύντομα, αυτή η γνώση πρέπει να γίνει κατανοητή στα δευτερόλεπτα.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πίσω σε Nantian έρχεται σύντομα, αυτή η γνώση πρέπει να γίνει κατανοητή στα δευτερόλεπτα.

                       Πίσω σε Nantian έρχεται σύντομα, αυτή η γνώση πρέπει να γίνει κατανοητή στα δευτερόλεπτα.

     Το Μάρτιο, ο νότος ανήγγειλε μέσα «πίσω στο νότιο ουρανό» και εισήγαγε έπειτα τη «εποχή Meiyu». Πώς να αποθηκεύσει κατάλληλα και να χρησιμοποιήσει την οδηγημένη επίδειξη είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Το Xiaoyi σύνταξε αυτό το άρθρο μέσω των διαβουλεύσεων, ελπίζοντας να βοηθήσει τους πελάτες και τους φίλους:

Κατ' αρχάς, για τη χρήση της οδηγημένης επίδειξης

1. Ελέγξτε τη γραμμή και μεταστρέψτε για να κρατήσετε το διακόπτη ξηρό για να αποφύγει την ηλεκτρική διαρροή ή τη ηλεκτροπληξία.

2, μέτριος εξαερισμός, μπορούν να βοηθήσουν το υδρατμό που συνδέεται με την επίδειξη για να εξατμίσουν γρήγορα, μειώνοντας τη σχετική υγρασία του εσωτερικού περιβάλλοντος. Εντούτοις, αποφύγετε σε κάποιο απάνεμο και υγρό αέρα, ο οποίος θα αυξήσει την εσωτερική υγρασία.

3, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κλιματισμό για dehumidification και να τοποθετήσουν τη desiccant και φυσική μέθοδο απορρόφησης υγρασίας που κρατά ξηρά και που αποτρέπει την οθόνη επίδειξης από να πάρουν υγρά.

4, μισθώνοντας την εσωτερική οδηγημένη επίδειξη στην υπαίθρια χρήση, στις βροχερές ημέρες πρέπει να είναι αμέσως δύναμη από, όχι μόλις αφαιρείται η οθόνη με ένα έτοιμο ύφασμα βροχής για να καλύψει γρήγορα, να πάρει το κιβώτιο από τον ήλιο που ξεραίνει. Εάν δοκιμάζετε τη συνεχή βροχή, ανοίξτε την πίσω κάλυψη του γραφείου και την φυσήξτε ξηρά με έναν ανεμιστήρα. Κατόπιν ξεράνετε σε ένα αερισμένο και ξηρό δωμάτιο για περισσότερο από 8 ώρες. Το σημείο εγγύησης χαμηλός-φωτεινότητας είναι φωτεινότερο για περισσότερο από 4 ώρες, και η υγρασία στα ηλεκτρονικά συστατικά εκπέμπεται πλήρως.

5, η επίδειξη οθόνης των οδηγήσεων περιόδου βροχών τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, τουλάχιστον μια φορά το μήνα για να ανοίξουν την οθόνη, που ανάβει για περισσότερο από 2 ώρες.

6, το υπαίθριο περιβάλλον επίδειξης είναι σύνθετα, είναι αναπόφευκτο ότι θα υπάρξει ένα φαινόμενο της διήθησης νερού. Εκτός από τα ανωτέρω μέτρα, είναι συνήθως απαραίτητο τακτικά να ελεγχθεί εάν το αδιάβροχο λαστιχένιο δαχτυλίδι του κιβωτίου είναι γήρανση, που παραμορφώνεται ή ελαττωματική εάν η βίδα ή η κλειδαριά του σφραγισμένου κιβωτίου είναι εύκολη σε χαλαρό και την πίεση είναι ανεπαρκής.

7. Το σώμα οθόνης που έχει τεθεί επάνω για πολύ καιρό πρέπει να ενεργοποιηθεί και να διατηρηθεί συχνά. Εάν είναι η εσωτερική οδηγημένη επίδειξη ή η υπαίθρια οδηγημένη επίδειξη, εάν δεν χρησιμοποιείται για πολύ καιρό, όταν επιτρέπεται, θα υπάρξει μια υψηλή πιθανότητα ότι θα υπάρξουν νεκρές φω'τα και ατέλειες, και ο σωστός κυριαρχείται. Η γνώση συντήρησης μπορεί εντελώς να αποφύγει τέτοια προβλήματα.

Δεύτερον, η σωστή θεραπεία για την υγρή οδηγημένη οθόνη επίδειξης:

1. Χρησιμοποιήστε τον ανεμιστήρα ή άλλα εργαλεία με τη γρηγορότερη ταχύτητα για να ξεράνετε εντελώς την υγρή οδηγημένη οθόνη επίδειξης.

2. Το σώμα οθόνης που εκρήγνυται εντελώς ενεργοποιείται και γηράσκων. Τα συγκεκριμένα βήματα είναι τα ακόλουθα:

το α, η φωτεινότητα (όλο το λευκό) προσαρμόζεται σε 10%, και η δύναμη γερνιέται για 8-12 ώρες.

b. Ρυθμίστε τη φωτεινότητα (όλο το λευκό) σε 30%, και γήρανση για 12 ώρες.

c. Ρυθμίστε τη φωτεινότητα (όλο το λευκό) σε 60%, και γήρανση για 12-24 ώρες.

το δ, η φωτεινότητα (όλο το λευκό) προσαρμόζεται σε 80%, και η δύναμη γερνιέται για 12-24 ώρες.

το ε, η φωτεινότητα (όλο το λευκό) προσαρμόζεται σε 100%, και η δύναμη γερνιέται για 8-12 ώρες.

Τρίτον, η οδηγημένη επίδειξη στην αποθήκευση

1. Το πεδίο αέρα και το πεδίο συσκευασίας πρέπει να κρατηθούν ξηρό, και desiccant και η αφυδάτωση του μέσου πρέπει να τοποθετηθούν. Το υλικό συσκευασίας υδρατμών πρέπει να είναι ξηρό εγκαίρως και μην εκθεμένο στο νερό.

2, η αποθήκη εμπορευμάτων αποθήκευσης οθόνης πρέπει να είναι ξηρά, υψηλό έδαφος, κατά προτίμηση τοποθετημένος βιομηχανικός αποξηραντής.

3. Μετά από τον υγρό καιρό, η αποθηκευμένη οδηγημένη επίδειξη θα ανάψει και θα ανιχνευθεί. Εάν είναι απαραίτητο, επιδιώξτε τη τεχνική υποστήριξη από τον κατασκευαστή.

Τελική περίληψη πρόληψης υγρασίας

1, επίλεκτοι υψηλής ποιότητας κατασκευαστές για να παραγάγει οδηγημένη την υψηλή ποιότητα επίδειξη όπως εύκολος να φθάσει, οδήγησε τους ποιοτικούς κατασκευαστές παραγωγής μεγάλης οθόνης επίδειξης

2. Τακτικά ελέγξτε και διατηρήστε, αποτρέψτε τα ατυχήματα και βελτιώστε τη ζωή υπηρεσιών

3. Οι τεχνικοί αναπτύσσουν τις καλές συνήθειες και μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιήσουν την επιστήμη.

Χρόνος μπαρ : 2019-07-24 16:52:49 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Melton optoelectronics co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Anheer Melton

Τηλ.:: +86 18680320324

Φαξ: 86-755-23113850

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)