Αρχική Σελίδα Νέα

Μερικά χτυπήματα για να προσδιορίσει την ποιότητα της επίδειξης των οδηγήσεων

Πιστοποίηση
Κίνα Melton optoelectronics co., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Melton optoelectronics co., LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
lm πολύ ευχαριστημένος από τη συσκευασία και τη διαταγή. Έγινε και έτοιμος εγκαίρως. Λαμβανόμενη διαταγή όπως αναμενόταν. Θα κάνει επιχειρήσεις πάλι με την πένα και Anheer. Απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μου όσο το δυνατόν γρηγορότερες. P3 η οθόνη φαίνεται απολύτως ζαλίζοντας. Έκαναν ακριβώς ως λ που ρωτήθηκε. Είμαι πολύ ευτυχής και με βοήθησαν να το θέσω καταναλώνοντας TeamViewer. Σας ευχαριστούμε πάλι Anheer

—— PETER Β

Estable Υ EL servicio ES Λα calidad ES agradable. Venderemos más Somos una empresa de alquiler Υ paneles personas de Melton.

—— Carls

P10 في الهواء الطلق كامل اللون أدى العرض هو منتجنا الرئيسي في عام 2016, وأنه يجلب الكثير من الطلبات بالنسبة لي. نحن سعداء جدا وأيضا عملائنا.

—— Alfrode

COM prazo Sempre relacionamento de longo ένα empresa MELTON OPTO, ε de alta qualidade, bom serviço 24 horas, 7 dias, obrigado muito. Ο κ. Liao

—— Ali

Cooperazione una του Felice Di costruire ένα termine con Melton, responsabili professionisti ε sono, fiducia lungo abbiamo στο loro.

—— Refech

Η διπλή πλευρά οδήγησε την επίδραση οθόνης P16 είναι τόσο τέλεια, έρχομαι στο εργοστάσιο Melton και τους βλέπω την οδηγημένη οθόνη, με βοηθούν να με ρυθμίσω και να διδάξω.

—— Tal

Glad για να συνεργαστούν με Melton Opto πάλι, είναι υπομονετικοί για να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση. Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία.

—— Ricardo

Εμείς κατασκευής λεωφορείων εμφανίζει με λειτουργικές μονάδες σας LED και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

—— Sergo

Κάναμε ένα ενοίκιο P10 SMD 3528 οδηγήσαμε την επίδειξη για το πρόγραμμα εθνικών θεάτρων μας, η επίδειξη τρέχει καλά, κανένας οποιοσδήποτε τυφλός λαμπτήρας, το βίντεο δεν είναι τόσο σαφής.

—— Ari

옥외 광고 οδηγημένος 디스플레이 화면은 우리 나라에서 인기가 높습니다. P10, ΕΜΒΎΘΙΣΗ P8 는 앞으로 큰 박수를 보게 될 것입니다. 신뢰 MELTON 은 혜택을 공유 할 것입니다.

—— Lee Hans

Η συνεργασία με μια τέτοια επαγγελματική ομάδα είναι πολύ άνετη. Υψηλός - η ποιότητα και η συμπαθητική υπηρεσία πάντα εξίσου γίνονται. Είμαι ευτυχής στις ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ σχέσεις

—— JUAN MERODA

Yüksek Kaliteli, Yașam Süresi Hizmeti zaman MELTON της OPTO'yu takip eder, zamanında Herhangi bir sorun çözülür.

—— Axcun

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Μερικά χτυπήματα για να προσδιορίσει την ποιότητα της επίδειξης των οδηγήσεων
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μερικά χτυπήματα για να προσδιορίσει την ποιότητα της επίδειξης των οδηγήσεων

  

         Για «έναν εξωτερικό» πώς να διακρίνει την ποιότητα της οδηγημένης επίδειξης, δεν γνωρίζει πλήρως την οδηγημένη επίδειξη, γενικά, όλο το προσωπικό πωλήσεων είπε ότι είναι μερικές φορές δύσκολο να πειστούν οι χρήστες, οι επόμενες ημέρες για να προσδιορίσει το πλήρες χρώμα ο εύκολος τρόπος να επιδειχθεί η ποιότητα της επίδειξης, ελπίζω να είμαι χρήσιμος όταν αγοράζετε μια πλήρη επίδειξη χρώματος.

Η ποιότητα μιας οδηγημένης επίδειξης μπορεί να υπογραφεί από τις ακόλουθες πτυχές:

     1, λειότητα

Η λειότητα επιφάνειας της επίδειξης πρέπει να είναι μέσα σε ±1mm για να εξασφαλίσει ότι η επιδειχθείσα εικόνα δεν είναι διαστρεβλωμένη. Οι τοπικές προσκρούσεις ή οι κοιλότητες μπορούν να προκαλέσουν μια τυφλή γωνία στη γωνία εξέτασης της επίδειξης. Μεταξύ του κιβωτίου και του κιβωτίου, το χάσμα μεταξύ της ενότητας και της ενότητας πρέπει να είναι μέσα σε 1mm. Εάν το χάσμα είναι πάρα πολύ μεγάλο, το όριο της επίδειξης θα είναι προφανές και το όραμα θα είναι ασυντόνιστο. Η ποιότητα της λειότητας καθορίζεται κυρίως με τη διαδικασία παραγωγής.

    2. Γωνία φωτεινότητας και εξέτασης

Η φωτεινότητα της εσωτερικής οθόνης πλήρης-χρώματος πρέπει να είναι επάνω από 800cd/m2, και η φωτεινότητα της υπαίθριας οθόνης πλήρης-χρώματος πρέπει να είναι επάνω από 5000cd/m2 για να εξασφαλίσει την κανονική λειτουργία της επίδειξης. Διαφορετικά, η επιδειχθείσα εικόνα δεν θα δει επειδή η φωτεινότητα είναι πάρα πολύ χαμηλή. Η φωτεινότητα της επίδειξης δεν είναι όσο το δυνατόν φωτεινότερη και πρέπει να ταιριάξει με τη φωτεινότητα της συσκευασίας των οδηγήσεων. Απλά να αυξήσουν το ρεύμα και η αύξηση της φωτεινότητας θα αναγκάσουν των οδηγήσεων για να μειωθούν πάρα πολύ γρήγορα και η ζωή επίδειξης θα μειωθεί γρήγορα. Ο κατασκευαστής μπορεί να απαιτηθεί για να παρέχει μια έκθεση παραμέτρου που επιβεβαιώνει. Η φωτεινότητα της οθόνης καθορίζεται κυρίως από την ποιότητα του κύβου των οδηγήσεων.

Η γωνία εξέτασης αναφέρεται στη μέγιστη γωνία μεταξύ των δύο οθονών που μπορείτε να δείτε από την οθόνη. Το μέγεθος της γωνίας εξέτασης καθορίζει άμεσα τον αριθμό ακροατηρίων επίδειξης, έτσι όσο μεγαλύτερος ο καλύτερος. Η γωνία εξέτασης πρέπει να είναι επάνω από 150 βαθμούς. Το μέγεθος της γωνίας εξέτασης καθορίζεται πρώτιστα από τον τρόπο που ο κύβος συσκευάζεται.

Μερικά θαυμάσια τεχνάσματα για να διδάξει «τους ξένους» πώς να διακρίνει την ποιότητα της οδηγημένης επίδειξης

     3. Άσπρη επίδραση ισορροπίας

Η άσπρη επίδραση ισορροπίας είναι ένας από τους σημαντικότερους δείκτες της επίδειξης. Στη θεωρία χρώματος, όταν η αναλογία των τριών αρχικών χρωμάτων του κοκκίνου, πράσινος και του μπλε είναι 1:4.6:0.16, το καθαρό λευκό θα επιδειχθεί. Εάν υπάρχει μια μικρή απόκλιση σε πραγματική αναλογία, η απόκλιση της άσπρης ισορροπίας θα εμφανιστεί. Γενικά, πρέπει να σημειωθεί εάν το λευκό είναι μπλε ή κίτρινο. Πράσινο φαινόμενο. Σε μονοχρωματικό, η διαφορά μεταξύ της φωτεινότητας και η διαφορά μήκους κύματος μεταξύ LEDs είναι όσο το δυνατόν μικρότερες. Στεμένος στην πλευρά της οθόνης για να μην παρατηρήσει κανένα διαφορά χρώματος ή χρώμα χυτή, η συνέπεια είναι καλύτερη. Η ποιότητα της άσπρης ισορροπίας καθορίζεται κυρίως από την αναλογία φωτεινότητας του κύβου των οδηγήσεων και το σύστημα ελέγχου της επίδειξης. Ο κύβος έχει επίσης μια επίδραση στην αναπαραγωγή χρώματος.

     4. Μείωση χρώματος

Η δυνατότητα αναπαραγωγής του χρώματος αναφέρεται στην αναγωγιμότητα της οθόνης επίδειξης. Το χρώμα που επιδεικνύεται στην επίδειξη πρέπει να είναι σύμφωνο με το χρώμα της πηγής για να εξασφαλίσει το ρεαλισμό της εικόνας.

    5. Εάν υπάρχει μωσαϊκό ή νεκρό σημείο

Το μωσαϊκό αναφέρεται στο μικρό τετράγωνο φραγμό που εμφανίζεται στην επίδειξη ή είναι πάντα μαύρος. Η ενότητα είναι νεκρωτική. Ο κύριος λόγος είναι ότι η ποιότητα του ολοκληρωμένου κυκλώματος ή του συνδετήρα που χρησιμοποιείται στην επίδειξη δεν είναι υψηλή. Το νεκρό σημείο αναφέρεται σε ένα ενιαίο σημείο που είναι πάντα φωτεινό ή συχνά μαύρο στην επίδειξη. Ο αριθμός νεκρών σημείων καθορίζεται κυρίως από την ποιότητα του κύβου και εάν τα αντιστατικά μέτρα του κατασκευαστή είναι τέλεια.

    6. Δεν υπάρχει κανένας φραγμός χρώματος

Ο φραγμός χρώματος αναφέρεται στην προφανή διαφορά χρώματος μεταξύ των παρακείμενων ενοτήτων, και η μετάβαση χρώματος είναι στις μονάδες των ενοτήτων. Το φαινόμενο του φραγμού χρώματος προκαλείται κυρίως από το φτωχό σύστημα ελέγχου, το χαμηλό γκρίζο επίπεδο και τη χαμηλή συχνότητα ανίχνευσης.

    7. Σταθερότητα επίδειξης

Η σταθερότητα αναφέρεται στην αξιόπιστη ποιότητα της οθόνης επίδειξης των οδηγήσεων στο στάδιο γήρανσης αφότου τελειώνουν το ολοκληρωμένο προϊόν. Μπορεί να καθοριστεί από τον κατασκευαστή στα αρχεία γήρανσης να καθοριστεί ο αριθμός όρων που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της γήρανσης της οθόνης.

    8. Ασφάλεια

Η οδηγημένη επίδειξη αποτελείται από τα πολλαπλάσια κιβώτια, κάθε ένα από τα οποία πρέπει να προστατευθεί με εξωτερικό να στηρίξει. Η στηρίζοντας αντίσταση πρέπει να είναι λιγότερο από 0,1 ωμ. Και μπορεί να αντισταθεί την υψηλή πίεση, 1500V 1min όχι διακοπή. Τα προειδοποιητικά σημάδια και τα συνθήματα απαιτούνται στην υψηλή τάση που εισάγεται και στην καλωδίωση υψηλής τάσης της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

    9. Συσκευασία και μεταφορά

Η οδηγημένη επίδειξη είναι ένα πολύτιμο φορτίο με ένα μεγάλο βάρος και η μέθοδος συσκευασίας που χρησιμοποιείται από τον κατασκευαστή είναι πολύ σημαντική. Γενικά, συσκευάζεται σύμφωνα με ένα ενιαίο κιβώτιο. Οι πλευρές του κιβωτίου πρέπει να έχουν ένα προστατευτικό υλικό για να μειώσουν το διάστημα, και το εσωτερικό διάστημα του κιβωτίου δεν είναι μεγάλο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Το εξωτερικό κιβώτιο πρέπει να χαρακτηριστεί σαφώς.

Χρόνος μπαρ : 2020-03-02 15:55:24 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Melton optoelectronics co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Anheer Melton

Τηλ.:: +86 18680320324

Φαξ: 86-755-23113850

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)