Αρχική Σελίδα Νέα

LED οθόνη αγορά εξακολουθεί να ανταγωνισμός τιμών

Πιστοποίηση
Κίνα Melton optoelectronics co., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Melton optoelectronics co., LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
lm πολύ ευχαριστημένος από τη συσκευασία και τη διαταγή. Έγινε και έτοιμος εγκαίρως. Λαμβανόμενη διαταγή όπως αναμενόταν. Θα κάνει επιχειρήσεις πάλι με την πένα και Anheer. Απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μου όσο το δυνατόν γρηγορότερες. P3 η οθόνη φαίνεται απολύτως ζαλίζοντας. Έκαναν ακριβώς ως λ που ρωτήθηκε. Είμαι πολύ ευτυχής και με βοήθησαν να το θέσω καταναλώνοντας TeamViewer. Σας ευχαριστούμε πάλι Anheer

—— PETER Β

Estable Υ EL servicio ES Λα calidad ES agradable. Venderemos más Somos una empresa de alquiler Υ paneles personas de Melton.

—— Carls

P10 في الهواء الطلق كامل اللون أدى العرض هو منتجنا الرئيسي في عام 2016, وأنه يجلب الكثير من الطلبات بالنسبة لي. نحن سعداء جدا وأيضا عملائنا.

—— Alfrode

COM prazo Sempre relacionamento de longo ένα empresa MELTON OPTO, ε de alta qualidade, bom serviço 24 horas, 7 dias, obrigado muito. Ο κ. Liao

—— Ali

Cooperazione una του Felice Di costruire ένα termine con Melton, responsabili professionisti ε sono, fiducia lungo abbiamo στο loro.

—— Refech

Η διπλή πλευρά οδήγησε την επίδραση οθόνης P16 είναι τόσο τέλεια, έρχομαι στο εργοστάσιο Melton και τους βλέπω την οδηγημένη οθόνη, με βοηθούν να με ρυθμίσω και να διδάξω.

—— Tal

Glad για να συνεργαστούν με Melton Opto πάλι, είναι υπομονετικοί για να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση. Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία.

—— Ricardo

Εμείς κατασκευής λεωφορείων εμφανίζει με λειτουργικές μονάδες σας LED και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

—— Sergo

Κάναμε ένα ενοίκιο P10 SMD 3528 οδηγήσαμε την επίδειξη για το πρόγραμμα εθνικών θεάτρων μας, η επίδειξη τρέχει καλά, κανένας οποιοσδήποτε τυφλός λαμπτήρας, το βίντεο δεν είναι τόσο σαφής.

—— Ari

옥외 광고 οδηγημένος 디스플레이 화면은 우리 나라에서 인기가 높습니다. P10, ΕΜΒΎΘΙΣΗ P8 는 앞으로 큰 박수를 보게 될 것입니다. 신뢰 MELTON 은 혜택을 공유 할 것입니다.

—— Lee Hans

Η συνεργασία με μια τέτοια επαγγελματική ομάδα είναι πολύ άνετη. Υψηλός - η ποιότητα και η συμπαθητική υπηρεσία πάντα εξίσου γίνονται. Είμαι ευτυχής στις ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ σχέσεις

—— JUAN MERODA

Yüksek Kaliteli, Yașam Süresi Hizmeti zaman MELTON της OPTO'yu takip eder, zamanında Herhangi bir sorun çözülür.

—— Axcun

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
LED οθόνη αγορά εξακολουθεί να ανταγωνισμός τιμών
τα τελευταία νέα της εταιρείας για LED οθόνη αγορά εξακολουθεί να ανταγωνισμός τιμών

      Αυτή τη στιγμή, η τιμή της επίδειξης των οδηγήσεων στην αγορά έχει μειωθεί, η τιμή λιανικής πώλησης των προϊόντων επίδειξης των οδηγήσεων στην αγορά είναι ακόμα μακριά από την επίτευξη μιας λογικής θέσης, η αγορά είναι ακόμα στον πόλεμο τιμών, και τους επιχειρηματίες προκειμένου να κερδηθούν τα υψηλότερα κέρδη. Η έρευνα δείχνει ότι τα φτηνά προϊόντα εμφανίστηκαν συχνά στην αποδεδειγμένη μείωση του κόστους προϊόντων των οδηγήσεων επίδειξης των οδηγήσεων της Κίνας αγορά.
Από την επίδειξη των οδηγήσεων που εμποδίζεται από την υψηλή τιμή, οι επιχειρήσεις επίδειξης πολλών οδηγήσεων πρέπει να κάνουν πλήρως προετοιμασμένος, αλλά δεν έχει απελευθερώσει και προκαλεί την αγορά σε αυτήν την κατάσταση. το 2012 είναι ο καλύτερος χρόνος να μπααλθεί η αγορά επίδειξης των οδηγήσεων, να έχει εκεί 4 λόγους:
1. Τα προϊόντα επίδειξης των οδηγήσεων έχουν αρκετά ώριμο στην τεχνολογία, οδήγησε ακόμη και την πηγή φωτός έχει πολλούς παράγοντες δεν είναι συμβάλλων στο γενικό φωτισμό, αλλά αυτά μπορούν να πάρουν καλύτερα από τη δεύτερη οπτική επεξεργασία.
2. Αύξηση τεχνολογίας επίδειξης οδηγήσεων και προϊόντα των προωθημένων νέων οδηγήσεων.
3. Η κινεζική κυβέρνηση θέσπισε μια σειρά μακροοικονομικών μέτρων και τις επιχορηγήσεις, οι οποίες κάνουν τις επιχειρήσεις των οδηγήσεων να έχουν αρκετούς ευνοϊκούς όρους για να υπερνικήσουν την αγορά επίδειξης των οδηγήσεων.
4. Η συνειδητοποίηση αγοράς επίδειξης των οδηγήσεων έχει ενισχυθεί πολύ, η οποία θα υποκινήσει την ελευθέρωση αγοράς περαιτέρω.
Οι ανωτέρω λόγοι έχουν αποδειχθεί ότι είναι η καλύτερη περίοδος επίδειξης των οδηγήσεων στην αγορά. Ο λόγος της αγοράς είναι ακόμα σε ανταγωνισμό τιμών και η τιμή λιανικής πώλησης αγοράς προϊόντων επίδειξης των οδηγήσεων είναι ακόμα υψηλή είναι ότι η αγορά δεν είναι ανοικτή, οι προκύπτουσες δαπάνες inproduction, δαπάνες Ε&Α, δαπάνες μάρκετινγκ είναι πάρα πολύ υψηλές. Η υψηλή τιμή έχει εμποδίσει την επέκταση των αγορών, και έτσι το σχηματισμό του κύκλου. Ο ανταγωνισμός τιμών στην αγορά επίδειξης των οδηγήσεων πρέπει να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό, διαφορετικά οι αγορές θα είναι χάος, η πρόκληση της επίδειξης των οδηγήσεων δεν μπορεί να συνεχίσει να αναπτύσσεται στην αγορά, εμποδίζοντας κατά συνέπεια τη μελλοντική ανάπτυξη της επίδειξης των οδηγήσεων.

Χρόνος μπαρ : 2020-05-11 10:41:08 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Melton optoelectronics co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Anheer Melton

Τηλ.:: +86 18680320324

Φαξ: 86-755-23113850

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)