Αρχική Σελίδα

Melton optoelectronics co., LTD Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Melton optoelectronics co., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Melton optoelectronics co., LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
lm πολύ ευχαριστημένος από τη συσκευασία και τη διαταγή. Έγινε και έτοιμος εγκαίρως. Λαμβανόμενη διαταγή όπως αναμενόταν. Θα κάνει επιχειρήσεις πάλι με την πένα και Anheer. Απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μου όσο το δυνατόν γρηγορότερες. P3 η οθόνη φαίνεται απολύτως ζαλίζοντας. Έκαναν ακριβώς ως λ που ρωτήθηκε. Είμαι πολύ ευτυχής και με βοήθησαν να το θέσω καταναλώνοντας TeamViewer. Σας ευχαριστούμε πάλι Anheer

—— PETER Β

Estable Υ EL servicio ES Λα calidad ES agradable. Venderemos más Somos una empresa de alquiler Υ paneles personas de Melton.

—— Carls

P10 في الهواء الطلق كامل اللون أدى العرض هو منتجنا الرئيسي في عام 2016, وأنه يجلب الكثير من الطلبات بالنسبة لي. نحن سعداء جدا وأيضا عملائنا.

—— Alfrode

COM prazo Sempre relacionamento de longo ένα empresa MELTON OPTO, ε de alta qualidade, bom serviço 24 horas, 7 dias, obrigado muito. Ο κ. Liao

—— Ali

Cooperazione una του Felice Di costruire ένα termine con Melton, responsabili professionisti ε sono, fiducia lungo abbiamo στο loro.

—— Refech

Η διπλή πλευρά οδήγησε την επίδραση οθόνης P16 είναι τόσο τέλεια, έρχομαι στο εργοστάσιο Melton και τους βλέπω την οδηγημένη οθόνη, με βοηθούν να με ρυθμίσω και να διδάξω.

—— Tal

Glad για να συνεργαστούν με Melton Opto πάλι, είναι υπομονετικοί για να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση. Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία.

—— Ricardo

Εμείς κατασκευής λεωφορείων εμφανίζει με λειτουργικές μονάδες σας LED και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

—— Sergo

Κάναμε ένα ενοίκιο P10 SMD 3528 οδηγήσαμε την επίδειξη για το πρόγραμμα εθνικών θεάτρων μας, η επίδειξη τρέχει καλά, κανένας οποιοσδήποτε τυφλός λαμπτήρας, το βίντεο δεν είναι τόσο σαφής.

—— Ari

옥외 광고 οδηγημένος 디스플레이 화면은 우리 나라에서 인기가 높습니다. P10, ΕΜΒΎΘΙΣΗ P8 는 앞으로 큰 박수를 보게 될 것입니다. 신뢰 MELTON 은 혜택을 공유 할 것입니다.

—— Lee Hans

Η συνεργασία με μια τέτοια επαγγελματική ομάδα είναι πολύ άνετη. Υψηλός - η ποιότητα και η συμπαθητική υπηρεσία πάντα εξίσου γίνονται. Είμαι ευτυχής στις ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ σχέσεις

—— JUAN MERODA

Yüksek Kaliteli, Yașam Süresi Hizmeti zaman MELTON της OPTO'yu takip eder, zamanında Herhangi bir sorun çözülür.

—— Axcun

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5
Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD
SMT ΔΩΜΆΤΙΟ
SMT ΔΩΜΆΤΙΟ
SMT ΔΩΜΆΤΙΟ
SMT ΔΩΜΆΤΙΟ
Καίγοντας ζουμ

SMT ΔΩΜΆΤΙΟ

SMT ΔΩΜΆΤΙΟ

SMT ΔΩΜΆΤΙΟ

SMT ΔΩΜΆΤΙΟ

SMT ΔΩΜΆΤΙΟ

Καίγοντας ζουμ

1 2 3 4
Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD
SMD γραμμή a
SMD γραμμή b
κύματα-συγκόλληση a
κύματα-συγκόλληση b

SMD γραμμή a

SMD γραμμή b

κύματα-συγκόλληση a

κύματα-συγκόλληση b

1 2
Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD
Έρευνα δωμάτιο
Δωμάτιο ανάπτυξης

Έρευνα δωμάτιο

Δωμάτιο ανάπτυξης

 • Γραμμή Παραγωγής

     

  Η Co. οπτικοηλεκτρονικής Melton, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής που ειδικεύεται στην Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις της ηλεκτρονικής επίδειξης των οδηγήσεων. Η επιχείρησή μας έχει περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας, η επιχείρησή μας έχει καθιερώσει την εικόνα της καλόπιστα, προσεκτικά επεξεργασμένη ποιοτικά προϊόντα, και έχει παγιώσει τις δυνάμεις της μέσω της καινοτομίας. Τα κύρια προϊόντα: Ηλεκτρονική επίδειξη ενιαίος-χρώματος/πλήρης-χρώματος οδηγήσεων, εσωτερική επίδειξη των οδηγήσεων, υπαίθρια επίδειξη των οδηγήσεων, μεγάλη οθόνη των οδηγήσεων.
   

  Η επιχείρηση έχει εισαγάγει ένα πλήρες σύνολο εξοπλισμού, όπως η συσκευασία, η δοκιμή, η πλήρως αυτόματη σύνδεση κύβων και η σύνδεση καλωδίων, και η μεγάλης ακρίβειας Spectrophotometric μηχανή αυτοματοποίησης Συγχρόνως έχει μια ομάδα επαγγελματικής και τεχνικής ομάδας προσωπικού των σφριγηλών και καινοτόμων οδηγήσεων και διοικητικών ελίτ. «Ακεραιότητα, ποιότητα» - βασισμένος, «η εξυπηρέτηση πελατών» ως στόχος, με την καλύτερη τεχνολογία, πρακτικότερες υπηρεσίες, περισσότερες ειλικρινείς ανταλλαγές έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των πελατών μας.

   

  Κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας με την ειλικρινή υπηρεσία μας, και προσφέρουμε τους πελάτες μας με την άριστη ποιότητα. Ελπίζουμε να εργαστούμε μαζί με σας για να δημιουργήσουμε το λαμπρό μέλλον. Καλωσορίζουμε όλους τους πελάτες για τις συμβουλές, την υποστήριξη και συνεργασία με την αφιερωμένη υπηρεσία.

  Ο στόχος μας: Υψηλός - ποιότητα, υπηρεσία διάρκειας ζωής!

 • OEM / ODM

     Έχουμε περισσότερο από οι γραμμές 6pcs SMT που είναι από Japan.3 τους είναι υψηλή ταχύτητα SMD αποκαλούμενο μηχανή Yamaha, άλλες είναι κοινή μηχανή ταχύτητας SMD. Υπάρχουν κύμα-συγκολλώντας μηχανές 2pcs για να εργαστούν μέρα και νύχτα.

 • Ε & Α

   

  Melton optoelectronics co., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0   

Στοιχεία επικοινωνίας
Melton optoelectronics co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Anheer Melton

Τηλ.:: +86 18680320324

Φαξ: 86-755-23113850

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)